-->

Google+ Followers

Friday, January 6, 2012

Alah okay jer !!!

01.25 pm @ Wangsa Maju

Assalamualaikum and selamat tengah hari =) korang dah pegi lunch ker??? Opss sebelum terlupa coz Emma dah tak sabar nak bercerita panjang lebar ngan korang semua nie !! Selamat Hari Jumaat and Jumaat yang pertama dalam tahun 2012. Hope ianya akan membawa lebih makna dari hari-hari semalam. amin !!!

So skang time umtukkkkkkkkkkk lepakkkkkk kiiingggg !!! yeahhhhh .... hahahha nak lepak ??? jangan mimpilah okay !! kenapa ??? hurm sape yang ade fb emma sure tau nape !! adesssss sekarang dah tak boleh nak bersenang lenang lagi da kat ofis, bukan setakat nak bersenang lenang !! Nak menghadap fb, twitter or blog pun dah agak kepayahan sket !! hehehe yesss coz dah dapat tender untuk government !! so kena usaha keras sket la.. lagipun nie project kedua Emma kat ofis baru nie yhaaa... hahahha haaaaa....


Bila member-member Emma cakap yang dorang dah semakin susah nak jumpa or ajak lepak dengan Emma sekarang!! barulah perasan !! hahahaha "saya semakin bz rupenye"... sowwy geng !!! Yup, tahun nie kena keje keras sket!! Kalau tak maka tak tercapailah impian... heheheh cam ne nak keluar kereta idaman hati ??? So chayoookkkkk...chayoookkkk go go go girl !!! yeaaaahhhhhh

Hurm yang membuatkan Emma happy keje kat tempat baru nie... korang tau x nape??? Boss selalu payung time makan !!! waaaa memang syokkkk gile !!! jimat !! hehehehe dah nama pun if keluar makan , sesi keluar makan beramai-ramai.. termasuk lah dengan bos skali joinnn... so memanglah bestttt !!! yeaaayyyy !!! korang jangan jeles ek ??? Ramai yang Emma dengar tak selesa sangat keja dengan lelaki nie.... but !!! Emma nak betulkan mind korang pasal isu nie !!! " Kerja dengan lelaki lebih mudah kerja dengan perempuan " so kuranglah dosa korang dengar sesi gosip and fitnah, or cemburu buta orang perempuan nie !!! So memang have fun kerja dengan lelaki !!! 






www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!