-->

Google+ Followers

Monday, January 30, 2012

Cheese menggemukkan !!! olalalalalalaa

03.03pm@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat petang readers.. mood yang agak happy hari nie.. hahahaahha tu yang semangat nak update blog !! oh ya tajuk entry dah lain macam je kan ??? hehehehhe actually syokkkk jugak lepas dapat melantak and memenuhkan isi perut dengan cheese... hehehhe saaaayyyy cheeeessseeee !!! yeaaahh !!!


"Dan Sebenarnya", (ceeewaaah dah macam lagu Yuna lak) cheese ni mampu menggemukkan bagi sape yang benar-benar peminat setia cheese !! hehehhe tak percaya ??? trust me !!! korang HARUS percaya coz Emma one of the person yang berjaya naikkan berat   badan dengan makan cheese hari-hari !! ada berani ??? heheheh "haruslah kan ???".

Emma nie sebenarnya peminat setia cheese.  Memang pantang la kalau nampak apa-apa makanan yang ada cheese bila perut yang da kenyang boleh jadi lapar balik !! adehhhh macam tu punye penangan pun ade ke??? hehehhehe tapi tulah dia... Haruslah kan ?? hehehhe tak kiralah if pegi kedai mamak, apa yang Emma akan order ?? nak tau ape??? " Roti Canai Cheese or Nan Cheese " and if nampak "Cheese cake" lagi lahhh waaaa boleh nanggis kalau kempunan nak makan !! hehehehe memang terbaek!!



And nak di jadikan cerita, Emma pernah berjaya menaikkan berat badan dengan melantak cheese hari-hari.  Nie semua time Emma keje kat tempat lama  dulu.. Adalah Dua  manusia ciptaan Allah nie if dorang pegi masuk kat kitchen jer confirm akan bawak keluar roti yang penuh dengan cheese kat dalam dia (as toping lahh) or papelah ... pizza ke.. cake ke...confirm akan penuh dengan cheese. If tak ade cheese dorang akan letak jugak cheese and sumbat dalam mulut Emma !! Motif ??? Nak bagi Emma gemuk !!! Coz dorang cakap Emma nie kecik sangat !! And percaya tak lepas sebulan, baju Emma dah tak muat !! Nampak ketat jer.. pipi pun dah semakin tembam sampaikan dagu pun dah berlapis dua!! heheheheh habissslahh  dah terbongkar rahsia.. =p



But if korang nak try menggemukkan diri korang, tak yah lah beli cheese dale ke..cheese craft ke.. tak de nye nak gemukk !! but beli yang "pior" punye cheese.. hehehhee confirm korang akan mengembangkan diri korang !!! hehehehhehe




www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!