-->

Google+ Followers

Monday, January 30, 2012

30 days left .. start counting the day


09.36am@wangsa maju

Assalamualaikum and selamat pagi readers... Mood semangat pagi yang agak malas gara-gara lepak and berbbm dengan "lelaki misteri" waaaaa gilelah tak boleh belah ayat !! hahahah misteri lah sangat !!! kan ?? kan ?? kan ??? but memang misteri pun !! hehehehhe....

And sebab misteri lah Emma tengah counting the days !!! yeaaahhhhhhh 30 days left !!! wow... ape ada dengan bulan 3 ??? hehehehhe adelah.. sesuatu yang misteri.. hehehehehe apa-apa pun memang tak sabar nak tunggu 30 hari tu... waaaaa dah macam " 30 hari mencari cinta " pulak !! heheh dahhh macam tajuk drawing pulak !! adehhhh ... apa-apa pun hope semua nya berjalan dengan lancar.. and segala konspirasi and persoalan serta masalah akan selesai !!!! thanksssssssss for all people always be at my side !!! muuuuuuaaaahhhhh jom Emma blanje makan roti cheeseee and milo ice.. hehehhehehe



" Never let a problem to be solved become more important than a person to be loved "
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!