-->

Google+ Followers

Friday, January 6, 2012

Percaya tak ???

01.50pm@Wangsa Maju

Korang percaya tak bila Emma cakap " Kerja dengan lelaki lebih mudah dari kerja dengan perempuan ?? " Sound macam biasa jer kan ??? Normal lah keadaan tu !! but korang pernah terfikir tak yang kadang kala bila kita berurusan dengan perempuan, dari keje tu cepat boleh jadi lambat !! korang try la pegi kat mane-mane kaunter yang ada akak-akak yang jaga.. kadang-kadang kita pulak yang kena tunggu sampai dorang habis bercakap !!! (sorry ek akak-akak..mak cik-mak cik) but tak semua lah yang macam tu !!!



cuba korang try imagine, sebenarnya bila perempuan dengan perempuan kerja dalam satu department yang  sama, sambil buat keja dah boleh buat ketupat palas??? betul tak ??? hehhehe bila korang tengok lelaki  lak ??? time keja dorang buat keje... tapi rehat dorang sembang !!! time tu macam-macam topik dah keluar..bola la.. kereta la.. biasalah cerita lelaki !! kan ..kan....

But, perempuan nie kerja dorang lagi teliti dari kerja orang lelaki !! tu memang tak boleh di nafikan... betul tak ??? hehhehehehehe



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. sama2 ada kelemahan dan kelebihan. huhu.

    ReplyDelete
  2. MTT lebih suka kerja dengan perempuan sebab lelaki ego sangat tinggi. Kalau perempuan atleast boleh terima pandangan orang lain,kalau lelaki? Susah -.-'

    ReplyDelete
  3. NasZ : betul tu.. ade kelebihan dan ade kekurangan !!

    ReplyDelete
  4. BeloG MTT : Urm.. tu lah lelaki memang ego tinggi but kadang2 perempuan nie cepat jeles dengan org lain.. kiranya x boleh lebih lah dari dia.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!