-->

Google+ Followers

Thursday, January 26, 2012

Impian Emma nak ke bintang !!

 09.15am@Wangsa maju

Assalamualaikum and selamat pagi readers.  Korang sihat tak ??? ouch.. Emma demam sket. Nie berjangkit dengan my twin la nie.. bawak virus betul.  Nasib baik tak pitam time nak balik keje semalam.. and sampai kat rumah terus tido tak hingat punyer !!! waaaaaaaaa.... then bangun pagi tadi dengan kepala yang sangggaaaattt sakit namun gagahkan jugaklah badan nie melangkah nak pegi keje.. memandangkan hari nie ade meeting dengan "Puan Arkitek" yang sangat cerewet. !!! Cerewet ???? oh tidakkkkkkk paling malas nak layan manusia yang cerewet. But bila dengar advice dari my bos, so ku gagahkan jua !!! cewaaaaahhhh

Eh, refer kat entry post kali nie... hurmmmmmmmm " Nak ke bintang ??? " boleh tak ??? hahhaha kalau Dato Syed Muzafar mampu sampai ke  bulan, kenapa Emma tak boleh sampai ke bintang !!! kan ??? ( cewaaahhh Emma plssss jangan nak berangan okay !!!! ) hahahhahaha tu sekadar impian jer. Tak salah kan if kita nak target something yang belum tentu kita mampu capai ??? sekurang-kurangnya kita ada impian !! betul tak ??? And selagi ada impian kita akan terus berusaha nak capai impian kita. Trust me !!!


Tapi tak semua impian kita mampu capai !! betul tak ??? Tapi selagi ada harapan and semangat mesti kita mampu  capai semua tu !! and Emma ada impian Emma !! Kalau impian tapi tak ada usaha tak guna jugak !! So langkah demi langkah Emma dah atur dalam hidup Emma !! Sebab ??? Emma tak nak jatuh tersungkur lagi macam dulu !! Nasib baik masa Emma jatuh tersungkur dulu ada insan yang menghulurkan tangan untuk bawak Emma ke arah impian Emma.. thanksssssss lalinkkkkkk... !!!

" You can do anything you want to follow your dreams!! Because if you say you can't do it you'll spend the rest of your life proving it " (Quoted By Emma)



Now, i will follow my dreams !!! and Emma takkan mudah mengalah !!! oh yaaaa... my design is on the way. Just wait for it !! hehehehhehe apabila "Designer bertukar menjadi Arkitek".  Hope i can do it !!!!!!!!!

"Sometimes Allah takes away something that you love in this world to heighten your dependency towards Him. "


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!