-->

Google+ Followers

Friday, August 2, 2013

Doa yang terbaik untuk dia !!!


Assalamualaikum uoals,


Salam Ramadhan dan salam Jumaat terakhir di bulan mulia nie
Alhamdulilah masih mampu bernafas dan tersenyum !!
Korang ingat lagi tak emma pernah post sebelum nie tentang kawan emma ???
Entry yang nie.... Get Well Soon Bro !!
Dah 3 hari Jezzad dalam ICU...
Dan 3 kali jugaklah dia dah melalui pembedahan !!
Based on apa yang member emma Din, Bard and Feiq yang teman Jezzad kat hospital..
8 tulang rusuk Jezzad patah !!
Tulang belakang patah !!
Paru-paru ada luka coz tercucuk dengan tulang rusuk !!
And kemungkinan tulang kat leher pun patah tapi tak dapat nak di pastikan lagi...

Semalam Jezzad tak sedar lepas Operation !!
Doctor cakap dia bergantung pada kekuatan dia sendiri untuk lawan sakit tu...
Dan dia bergantung pada Mesin !!
Alhamdulilah... Pagi nie Jezzad dah sedar and boleh buat " Peace " lagi...
Tapi masih menggunakan alat bantuan pernafasan lagi...


www.tips-fb.com

20 comments:

  1. sama-sama berdoa di bulan Ramadan penuh barakah ini agar beliau sembuh sepenuhnya....

    ReplyDelete
  2. semoga kawan emma cepat sembuh...amin...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. semoga cepat sembuhhh yaa

    ReplyDelete
  4. insyaAllah Allah akan menyembuhkan dia. Amin.. sama2 kita doa ya..

    ReplyDelete
  5. SEMOGA KWN EMMA CEPAT SEMBUH YE..

    ReplyDelete
  6. Ohmaiii.. Semoga kawan Emma cepat sembuh. Nothing is impossible when God is in control :)) Keeping him in prayers!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSYAALLAH :) Ye.. bila Allah uji seseorang tanpa kita tau bila...

      Delete
  7. Assalamualaikum. semoga dia cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!