-->

Google+ Followers

Wednesday, May 22, 2013

Teaser - Hand Bouquet



Assalamualaikum uoals,,


Tadi bila otak dah macam blur
Mulalah duk godek-godek kat google...
Then  ternampak pulak hand bouquet nie...
Alahai cantik nye...
Akak-akak, abg-abg yang cantek dan bergaya...
Ada sape-sape nak tolong sponsor hand bouquet tak ???



Cantek nye...
Serius sangat admire dengan design macam nie...





Canteknya...canteknya...canteknya......


www.tips-fb.com

11 comments:

  1. Cantikkk !
    Lain dr yg lain , xde bunga fresh je dak ?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yangggg. akak dulu kawin buat sendiri je HB tau. hehehe. cer tengok dekat link ni
    ->http://apriljune2011.blogspot.com/2012/06/b2b-review-my-hand-bouquet.html

    http://www.sheilashahfiekry.my/2012/07/kesenangan-kepayahan.html

    ReplyDelete
  3. cantikkkkkkkkk dgn harganyee ;)

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim WSALAM, akak buat sendiri ek ??? buat FREE untuk emma lah mcm tu.. lalallalala =D

    ReplyDelete
  5. @ieda immi hahaha tau tak pe, cantik tapi mahal.. but okaylah bukan senang nak buat =D

    ReplyDelete
  6. JOM JOIN GIVEAWAY INI SEKARANG ! HADIAH UTAMA YANG BERNILAI RM 300 UNTUK DIMENANGI !!!!

    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html

    NAK TENGOK HADIAH ?
    KLIK LINK DI BAWAH INI:
    http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/2013/05/senarai-sponsor-dan-hadiah-giveaway.html

    terima kasih ..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!