-->

Google+ Followers

Friday, May 3, 2013

Engagement -Part 1



Assalamualaikum uoals,


Sekarang nie otak tengah pening duk fikir pasal nak tunang nie
Theme tak dapat lagi
Barang-barang hantaran tak beli lagi
Nak gubah lagi
Nak pakai baju ape ???
Nak bagi tetamu makan apa ???

Semua tu memang serius tak prepare lagi
Tapi incik syg dah start buat...memang betul-betul semangat !!
Emma ???
Satu pun tak prepare lagi
Hikhik hik bukan apa ???
Emma and family tak duduk bincang lagi..
So mana nak dapat idea ???
Tengah cari masa yang sesuai untuk kumpul one family

Incik syg cakap
Mak dia nak datang nak discuss pasal hal nie
Serius dalam hal-hal macam nie
Orang tua yang lebih tahu..
Apa  yang dorang cakap
Emma akan ikut...


www.tips-fb.com

8 comments:

  1. tahniah, insyaAllah semuanya bjln lancar :D

    ReplyDelete
  2. sama la kita...
    jue pun xprepare apa lagi..
    pihak lelaki da bersemangat

    ReplyDelete
  3. @Jue Jaynee haaa tu lah dia kan ??? tak prepare ape pun lagi =D

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum emma...tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum emma, selangkah ke hadapan. semoga perjalanan kalian direstui. bape lama bercinta dah?

    ReplyDelete
  6. @Sheila Salim WSALAM kak, alhamdullilah... insyaAllah dengan izin Allah, berapa lama bercinta ??? jeng..jeng..jeng... nanti emma update dlm blog ek =D Tunggu tau kak !! hehehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!