-->

Google+ Followers

Monday, May 13, 2013

Engagement - Part 2



Assalamualaikum uoals,


Menghilangkan diri seketika
Dek kerja yang tak pernah habis
InsyaAllah lepas nie Bank Pembangunan pulak bakal merasai hasil sentuhan si kecik nie
Berusaha keras mengumpul duit..
Oh maklumlah nak kawen... lalalallalaa
Anyway, "Selamat Hari Ibu " untuk semua ibu-ibu seluruh dunia

Dalam kesibukkan dek kerja yang tak pernah habis
Masih mampu membuat persedian untuk majlis pertunangan...
Tinggal sebulan setengah je lagi..
Alhamdullilah... theme dah ada...
Taraaaaaaaa mestilah ikut kaler blog kan.. hehhehe
" Baby Blue and Purple " jadi pilihan hati...


Tak tau nape...
Once tengah discuss dengan incik syg...
Dia suruh cari kaler yang lembut-lembut sikit
Katanya " awak tu dah lah kasar, carilah kaler yang lembut sikit... sedaplah mata mak saya memandang "
Dushhhhhh tamparan yang hebat...
" Hello incik syg, saya dah belajar jadi lembut sikit tau... !!! "

Okay, hari tu sibuk duk cari theme,
Sampaikan selama nie tak pernah beli majalah PENGANTIN..


Tetiba boleh beli pulak... lalallalala
Theme dah dapat, sibuk nak cari baju...
Ikutkan nak design sendiri baju..
Then last week pegi cari material dengan incik syg..
Masing-masing jadi blur...
Nak pakai material ape nie ???
Lastly. my sister suruh cari baju yang dah siap je !!
SENANG !!!
Nak cari tailor satu hal lagi... kalau dapat design yang betul kte nak tak pe..
Nanti bayar mahal-mahal.. hasilnya...????


So semalam meronda-ronda lagi dengan incik syg...
Malas nak drive... pegi merempit dengan incik syg naik motor...
Lalalalal rasa macam dah lama tak naik motor...
Jalan punya jalan..
Berpuluh kedai masuk...
Entah berapa banyak baju duk belek...
Lastly, jumpa jugak baju...
Tanya incik syg 50x " okay ke tak ??? "
50x jugak incik syg ckp ok...
Tak puas hati jugakk...
Incik syg suruh try...
Lallalalallala nampak soft je pakai baju tu...
Then tak la nampak croud sangat baju tu...
Then melayang-layanglah duit untuk sehelai baju !!!



www.tips-fb.com

11 comments:

  1. wahh welcome to da club ema!! heheh

    ReplyDelete
  2. always i used to read smaller articles which as well clear their motive, and that is
    also happening with this paragraph which I am reading now.


    Stop by my web page :: creative group

    ReplyDelete
  3. ok... cantik...kakak suka... ^_^...hari tu senyap jer ...x reply pun email...

    ReplyDelete
  4. @Cheida_Mymee lallalal hehehhe club " fiance for someone ek " hehehhe

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid heheheh thank you kak =D, eh dah reply email lah hari tu... =D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum emma...wah seronoknya cantik pula tema colornya tu...;)

    ReplyDelete
  7. huhuhukkk tema jue..purple n hijau sama macam warna blog jue..
    cik abg suka hijau...tapi dia still kat melaka,jue kat sabah..
    aduhai seminggu sebelum majlis baru dia balik..

    skrg tgh binggung prepare sorang2..
    tahniah emma...hihhihi

    ReplyDelete
  8. @Mas Zull WSALAM MAMA, memang teruja dah nie... rasa tak sabar nak pakai baju tunang =D... HEHEHE thank you mama =D

    ReplyDelete
  9. @Jue Jayneelaaa sama kaler theme ke ?? hehhehehe alahai kesian nye.. anyway, congratulation jue =D

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum emma. awak dah beli baju ek? nak tengok teaser boleh dok? hihii

    ReplyDelete
  11. @Sheila Salim wsalam kak, dah beli dah... hehehhe teaser, nantilah suprise !! ehheheh =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!