-->

Google+ Followers

Monday, May 20, 2013

Cup Cake & Cheese Tart



Assalamualaikum uoals,


Excuse me, did someone can help me ???
Actually emma nak cari the best cup cake or cheese tart...
Ada sape-sape yang boleh recomend kan tak ???
Actually emma nak letak as for my hantaran....
Did someone can help  me ???

Before this emma selalu order kat my sis  fren..
But dia dah pindah sekarang...
So jauhlah pulak nak order...
Hhehehehehe anybody can help me ???




www.tips-fb.com

10 comments:

  1. assalamualaikum emma. sheila taktau la. tapi cheese tart sedap gila kot.. heee

    ReplyDelete
  2. uik, untuk hantaran...
    waaaa...langkah bendul nih..hehe

    =)

    ReplyDelete
  3. @Sheila Salim Wsalam, hehhe tu la tgh nak mencari =D

    ReplyDelete
  4. @AYuNG HAHAHHAHAHHAHA lalallala kak ayung lambat sangat nak kawen,

    ReplyDelete
  5. Tadi tengok gambar terus click..ingat nk bagi resepi tadi..huu. Pape pon, great luck ye! :)

    ReplyDelete
  6. untuk hantaran cantik letak cup cake la :) blah selangor n kl cheida x tahu la tapi by the way ada satu blog ni area sana ley la try tgok
    http://irmadilondon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @Cheida_Mymee Owhhh ye ke ??? thanks Cheinda =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!