-->

Google+ Followers

Tuesday, May 14, 2013

Engagement : Date



Assalamualaikum uoals,


" Setiap perhubungan, walau sedalam mana kasih dan sayang, cinta mahupun pengorbanan, 
RESTU dari orang tua adalah amat penting. "

Alhamdullilah,
Syukur sangat-sangat bila emma bagitau kat mama and ayah...
Yang emma nak tunang
Actually memang tu pun yang dorang duk tunggu-tunggu
Maklumlah anak perempuan pertama yang nak kawin..

Waktu nak bagitau tu...
Mak aiii dup dap dup dap jantung !!
Rasa tak tentu arah...

Tapi bila dah bagitau...
Alhamdullilah... mama and ayah restu.. begitu jugak dengan famliy incik syg
So when the big day ???
Lalalalalla incik syg plan nak buat on JULY
Harap maklum on JULY ek !! 


Date dia bila ???
Beberapa hari sebelum puasa  ... InsyaALLAH
Mula-mula plan nak buat on incik syg birthday...
But macam tak best je date tu... 
Dalam erti kata yang lain tak syok la konbinasi nombor tu

Akhirnya, kata sepakat dah dapat...
InsyaAllah 7.7.2013 


www.tips-fb.com

11 comments:

  1. Assalamualaikum emma. 7 July? alhamdullilah. mesti awak berdebar kan? heee bestnya nak bertunang dah. hehehhee. nanti jgn lupa upload gambar ya :)

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salim wsalam kak, a'ah memang nervous je rasa =D

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Moga semuanya selamat-selamat sahaja :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dear.. doakan smua berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum emma...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah...mesti x sabar kan..
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!