-->

Google+ Followers

Friday, May 17, 2013

Jom KRITIK blog Emma !!



Assalamualaikum uoals,


Selamat hari JUMAAT
Bangun pagi-pagi
Tiba-tiba boleh terfikir sesuatu
Nak mintak tolong korang semua boleh tak ???
Emma nak korang kritik blog nie..hehehhe
Tak kisah lah apa yang korang semua nak kritik !!
Yang nyata KRITIKAN adalah salah satu cara untuk kita IMPROVEkan sesuatu kan ???

So, selamat mengkritik =D



www.tips-fb.com

10 comments:

  1. Assalamualaikum emma, takda nak komen kaw2 sangat. akak rasa blog emma ni dah cukup comel dah.

    ReplyDelete
  2. mak takde nyer nak kritik sbb mak rasa blog emma dah bertambah matang dengan layout, header dan background baru ni.. mak sukaaaa sangat sangat :)

    ReplyDelete
  3. @Sheila Salim Wsalam, terima kasih kak... tgh belajar lagi nak improve blog nie... !! =D

    ReplyDelete
  4. takde nak kritik apa pun blog eema ni..

    So far blog awak ni comel dan simple aje macam tuan dia gak..all the best to you adik!

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Emma..

    Blog emma dah cukup kemas dah :) Nak kritik apa pun, taktau la,hehehe. Lana pun baru kat sini :)

    ReplyDelete
  6. nk komen 1 jer....

    tuan punya blog nih cntekkkk la...hehe, comey

    =)

    sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  7. @Tinta Lana wsalam lana...
    Hehhehe thank you =D

    ReplyDelete
  8. @AYuNG Kak Ayung,
    uishhh malu i... hehhehehehe =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!