-->

Google+ Followers

Friday, May 3, 2013

PD oh PD - Part 2



Assalamualaikum uoals,


Ingat lagi tak
Emma pernah publish tentang vacation kat pd ???
Okay, vacation kat PD tu memang rasa sangat awesome
Hilang semua STRESS
Lebih-lebih lagi dapat berendam dalam swimming pool and mandi laut
Bila dah dapat berendam memang tak hengat lah nak keluar dari swimming pool
Sudahnya, malam tu DEMAM...
Tak pasal-pasal malam tu telan 2 biji panadol and ubat selesema
Maka tidurlah dengan lenanya sampai ke pagi..

Tapi yang paling bestnya
Bila dapat tengok sunset dengan insan tersayang
Time tu hanya ALLAH je tahu apa rasa dalam hati..






www.tips-fb.com

4 comments:

  1. best ke pd? tak pernah berjalan kesana lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. @fiza saiza BEST.. but pantai kat PD dah tak secantik dulu =D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum awak. bestnya. ni pantai pertama pergi dgn suami masa couple dulu. hihi bestnya. tak sabar nak g pantai lagi. btw cantik gambar sunset tu :D

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim wsalam kak, oh pantai pertama ek ??? mesti pegi honeymoon nie.... =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!