-->

Google+ Followers

Wednesday, May 22, 2013

Teaser - Baju



Assalamualaikum uoals,


Semakin dekat tarikh,
Semakin bz...
Balik keje je terus menghadap buat hantaran dengan my sis,
Jangan tak percaya,
Semuanya adalah handmade dari tangan si kecik nie.. hehehe
Saja je prefer nak buat sendiri
Selain dapat jimatkan cost,
Boleh jugak jadikan suatu kenangan yang manis

Opss cerita pasal baju...
Hari tu sempatlah jugak beli baju untuk tunang


Hehhehe tak boleh tunjuk semua
Nanti tak surprise..hehehhe
So emma tunjuk part yang emma suka..
Adalah pada bahagian manik baju tu... sangat creative !!

# 43 days more left...
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. assalamualaikum emma...nampak cantik bajunya...:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. baju nikah ye? bestnyaaa. terasa cam nak buat kerja2 kawin lagi dengan suami. hihi :)

    ReplyDelete
  3. wahh cantik nya baju =)

    ada masa nnt jom lah join segmen #1 saya, anda bpeluang menangi baucer membeli-belah RM 50 PERCUMA!

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html

    ReplyDelete
  4. Ala...manik lain..? Nak tengok jugak...

    ReplyDelete
  5. @Azielahehehhe tu kena surprise dulu =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!