-->

Google+ Followers

Tuesday, May 21, 2013

Mengantok !!



Assalamualaikum uoals,


Just baru lepas mengular beramai-ramai dengan member office
Bukan pegi mana pun
Pegi Ampang Puteri je...
Baru lepas melawat one of member office yang excident semalam

On the way balik dari Ampang Puteri
Boss suruh amik dia dekat Desa Pandan
Merayap lah lagi....

Sampai-sampai office je terus lepak makan Nasi kukus ayam berempah
So sekarang nie....
Rasa sangat-sangat mengantok !!!!



www.tips-fb.com

8 comments:

  1. Assalamualaikum. teruk ke kawan masuk hospital tu? untunglah merayap ye. kita smpai juling mata siapkan report ni. hehehe +____+

    ReplyDelete
  2. makan dan mengantuk memang tak bleh dipisahkn. hehe.

    ReplyDelete
  3. hai emma, tengok muka mcm ingat tapi mcm tak ingat. hahah. siapakah?

    ReplyDelete
  4. lepas makan je kompom akan mengantok kan.. hehe samalah dgn mak pon tgh ngantuk tak hengat skg ni hehehe

    ReplyDelete
  5. @Sheila Salim WSALAM tak lah teruk mane pun.. bahu terkehel je, tapi sampai hari nie tak keluar hospital lagi =D

    ReplyDelete
  6. @Buyat heheheh kan kte jumpa kat rumah abg eq =D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!