-->

Google+ Followers

Wednesday, August 1, 2012

Jualan Kuih Raya !!!!



Assalamualaikum kawan-kawan


Salam Ramadhan ke 13,
So lagi 17 hari nak menyambut Syawal.
Musim gaji pulak sekarang nie,
Maklumlah awal bulan :)
Poket pun tengah tebal lagi.. betul tak ??
Mood nak raya pun semakin tinggi.. hehehhe angguk kepala cepat !!! :)
So... tumpang lalu and tumpang baca jap ek 
" Akak-akak, abang-abang, pak cik, mak cik, adik, atok, nenek... 
Emma datang bukan nak jual minyak urat, minyak angin atau sebarang minyak !! 
Jual carpet pun bukan !!! hehehehhee
Tapi Emma datang nak jual KUIH RAYA :)
Okay, kuih nie home made dari akak Emma... so Emma just tolong jualkan and tolong sikit-sikit la....



KUIH TIRAM/KUIH ROKET/KUIH KAPAL TERBANG
100 PCS ~ RM 20 



TART NENAS
100 PCS ~ RM 28



So bagi siapa yang berminat boleh order kat Emma :)
Korang boleh email : nurazimah.emma@gmail.com but make sure jangan lupa tinggalkan comment kat link nie ek... senang sikit emma nak tau korang sapa... hehehhehehe

" Selamat bershopping !!! "


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. @piko pink HEHEHE kalau sedap kena order :)

    ReplyDelete
  2. huhu.. kuih kegemaran saya.. ^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/kuih-raya-kegemaran-saya-adalah-semua.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum emma...sedapnya kuih tart tu...:)

    ReplyDelete
  4. @maszullwsalam mama, meh..meh boleh order :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!