-->

Google+ Followers

Friday, August 3, 2012

Lagu RAYA pilihan korang ???


Assalamualaikum kawan-kawan


Mood nak berhari RAYA semakin tinggi.
Masing-masing dah semangat duk tukar ringtone RAYA
Yang nyata, lagu raya dulu-dulu lebih sedap di dengar dari lagu raya sekarang !!!

SESUCI LEBARAN - DATO' SITI NURHALIZA

BALIK KAMPUNG - SUDIRMAN
SELAMAT HARI RAYA - RAHIMAH RAHIM
MENJELANG HARI RAYA - DJ DAVE
DENDANG PERANTAU - P RAMLEE
SUATU HARI DI HARI RAYA - DATO' M NASIR
SUASANA HARI RAYA - ANUAR & ELINA
SELAMAT HARI RAYA - SALOMA
Yang lama lebih menusuk hati kan ???
Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya :)
www.tips-fb.com

14 comments:

  1. yang lama jugak yang terbaik!!!..:)

    ReplyDelete
  2. wah semangatnya emma nk sambut raya ya..

    ReplyDelete
  3. kita suka lagu aman shah yang tajuknya kepulangan anakku itu....huhuhu

    ReplyDelete
  4. @dhiashahida lagu evergreen memang terbaek :)

    ReplyDelete
  5. terusik jiwa jap.
    Pasal game BLOGGER tu boleh je join. sangat2 dialu alukan :D

    ReplyDelete
  6. Senang je caranya nak sertai game tu. Follow blog "Awie Omar" (Emma dan follow saya tahu :D) dan komen di mana mana entri dalam blog AWIE OMAR dengan menyatakan
    "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE"
    Johan akan mendapat mendapat ganjaran RM 150.

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sebab sudi sertai game B3:BR. Game ni kena ada 16 peserta. Anda adalah peserta kelima yang menyertainya. Kena tunggu 11 peserta lagi sebelum game ini bermula. Aku akan selalu mengunjungi blog ini untuk umumkan perkara selanjutnya. Apapun nanti bagitahu nickname apa yang nak digunakan nanti dalam game ini. Jika tiada cadangan selepas 2 hari, Nickname diberi secara automatik, iaitu “Emma” akan digunakan.

    ReplyDelete
  8. m.nasir - satu hari di hari raya.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum emma...betul tu yg lama lebih sedap dengar...:)

    ReplyDelete
  10. kalau nak perasaan meriah saya suka dengar warna wrni aidilfitri hehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!