-->

Google+ Followers

Friday, August 3, 2012

PLASTIC SURGERY jadi kegilaan wanita !!!!



Assalamualaikum kawan-kawan


Just nak share dengan korang,
Zaman sekarang nie...
Ramai dah yang tak tahu nak bersyukur dengan kurniaan Allah !!
Apa yang dah di beri nak di ubah !!
Apa yang tak cukup nak di tambah...
Apa yang lebih nak di kurangkan...
And yang paling ketara adalah sindrom buat Plastic Surgery !!
Adehhhh, dah cantik pun setiap ciptaan Allah tu..
Kenapa nak di ubah ???
Even, mak bapak pun menggalakan anak-anak dorang buat Plastic Surgery nie !!!

Korang tengok !!
Apa kesan yang bakal korang dapat ???





Ciptaan Sains tak kekal,
Setiap yang di ubah pasti akan ada kesannya !!
Yang nyata,
Ciptaan ALLAH SWT adalah yang paling agung !!


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Salam Ramadhan :) Baru follow sini. dari : awieomar.blogspot
    Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.
    Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog awieomar.blogspot. sebagai pengesahan penyertaan. Terima kasih :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!