-->

Google+ Followers

Thursday, August 16, 2012

Shopping time !!!


Assalamualaikum uoals,


Mood raya semakin tinggi..
Heheheh nak pergi kerja pun dah malas..
Shopping raya ???
Ahaaaa confirm la sudah,..
2 hari En sayang balik KL..
So dua hari jugaklah meredah lautan manusia 
Hanya semata-mata nak cari baju...
Sesak memang lah sesak..
Tapi bila ingat balik.. tu lah kenangan.. 
Memang best... sampai juling biji mata nak cari baju..
Hahahhaha sambil jalan mata memandang ke kiri dan kanan
En sayang duk pegang tangan... dah tau da.. confirm kes jatuh tersungkur or langgar orang ramai..
Bayangkan.. hanya nak mencari sehelai baju kurung and sehelai baju melayu...
Kteorang boleh pusing jalan TAR tu sampai 3x round..
Hahhahaha hebat tak ????
Sampai kaki tu dah duk mengheret je....
Memang tak larat... hahahhaha nasib la En sayang kena tolong urut kaki..
Kalau tak confirm lebam punya...
Anyway, dapat jugak baju idaman hati :)

Time tgh berpenat lelah jalan nak cari baju...
Tiba-tiba nampak pulak....
Eh.eh.....

Okay fine, Hazama bibir terlalu gelap.. banyak sangar merokok nie...

Erul... dah macam korean jer style dia... 

Nota kecik : windu la pulak... 2 hari jerk dapat jumpa ??? alahai sedih nya.....




www.tips-fb.com

3 comments:

  1. hamboi..jumpe retis..untung la..

    selamat hari raya :) maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
  2. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE

    Buat pertama kali, game BLOGGER akan membahagikan para peserta kepada 2 kumpulan. Kumpulan 1 dan Kumpulan 2. Setiap kumpulan mempunyai 8 peserta lelaki dan 8 peserta wanita. Pemilihan peserta dalam kumpulan akan ditentukan mengikut giliran peserta yang menyertai game BLOGGER ini.
    Anda adalah peserta wanita ketiga yang menyertai, maka anda dimasukkan ke Kumpulan 1.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!