-->

Google+ Followers

Tuesday, August 28, 2012

Lelaki yang berusia, tahap kegatalan sangat tinggi !!!



Assalamualaikum uoals,

Cuaca yang sangat sejuk pagi nie,
Dek kerana hujan yang lebat pagi tadi...
Membuatkan diri seolah-olah nak tarik selimut balik jer...
Okay, Emma nak share dengan korang...
Tentang satu fakta !!
Korang SETUJU  tak bila emma  cakap,
"Lelaki yang berusia, tahap kegatalan mereka sangat tinggi "
Okay lelaki yang berusia nie bukanlah tahap yang stok atok-atok..
But around 30 ++ macam tu la...
Tapi tu lah hakikatnya,
Pantang tengok perempuan,
Mesti nak try...


www.tips-fb.com

7 comments:

  1. huhu..saya pun tak pasti pula..

    ReplyDelete
  2. @nur anis hehehehehhehe cuba lah pastikan :)

    ReplyDelete
  3. man life begin at 40..standard aa tu...haha

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum emma...memang ada betul nyer tapi x semuanya mcm tu kan...:)

    ReplyDelete
  5. ramai org ckp cmtu...huhu....


    jom join contest sy : http://bluepinkiey.blogspot.com/2012/08/contest-menangi-hadiah-berupa-wang-rm60.html

    ReplyDelete
  6. lumrah manusia. ia suatu proses kehidupan. mereka yg telah melepasi tahap itu, tahu dimana tentukur diri mereka.

    jgn kata lelaki, wanita juga takala dlm lingkungan 30an akan cuba sedaya upaya utk "maintain" 20an. Namun bila dah lepas 40, berasa diri telah sempurna.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!