-->

Google+ Followers

Tuesday, July 31, 2012

Lelaki lebih pandai memasak dari perempuan !!!


Assalamualaikum kawan-kawan

Ingat lagi kata-kata seorang ibu,
" Sehebat mana seorang wanita, dapur adalah tempat utama "
Boleh di katakan zaman sekarang nie,
Lelaki lebih pandai memasak daripada perempuan !!! betul tak ??
Tak percaya ???
Cuba korang tengok kat mana-mana hotel...
Kebanyakkan chef adalah dari golongan lelaki !!
Cuba korang tengok Celebrity MasterCheff !!
Sapa  yang menang ???
Bukan ke Dato Fazley yang menang !!!
Lelaki bukan ???
Mana pergi nya kaum wanita yang terkenal dengan air tangan yang hebat ???
Adeh, yang nyata Emma pun tak pandai masak jugak !! hahahhahaha
But sekarang nie tengah berjinak-jinak untuk belajar masak dari my mum !! heheheh
And semalam berjaya membuat desert yang memang fav emma !!



www.tips-fb.com

14 comments:

  1. setuju..lelaki masak lagi sedapppppp :)

    ReplyDelete
  2. sebenarnya lelaki berani mencuba sesuatu yang baru dan pantas memasak, sbb tu ramai tukang masak laki kat restoran,

    ReplyDelete
  3. memey ar, lelaki masak lg sedap... heheheh

    ReplyDelete
  4. Lelaki memang pandai masak. Tapi..perempuan masak dengan peeenuh kasih sayang.kan3.

    ReplyDelete
  5. mmg lelaki msk sdap...tp mskn ibu pling sedap di dunia...ibu pompuan kan...hihi.....kesimpulannya, ttp wanita no 1..hehe :)

    ReplyDelete
  6. btl. asben sya lg tere masak taw.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum emma...skg ni lelaki lebih sedap masak berbanding perempuankan...:)

    ReplyDelete
  8. @www.QueAchmad.com elelellele tau ler que rajin masak :)

    ReplyDelete
  9. @Mira Adzlia masakan ibu memang tak boleh lawan !! air tangan penuh kasih sayang kan :)

    ReplyDelete
  10. @maszull wsalam mama, heheheh tu lahhh .. jeles nie mama :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!