-->

Google+ Followers

Monday, August 6, 2012

6 days more...


Assalamualaikum uoals,


Mood tak sabar menunggu,
En sayang will back 6 days more left :)
Wuhaaa rindu nye...


eh, tetiba mood gedix sangat nie ape kes ???

www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Salam Ziarah Ramadhan...

    Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

    http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html

    ReplyDelete
  2. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE

    Tema Blogger Musim 3 kali ini diilhamkan dari Komik & Filem Thriller dari Jepun “Battle Royale”. Namun jangan risau, game ini tidaklah sekejam dan seserius “Battle Royale” Jepun tu. Tolak yang negative, kita ambil yang positif sahaja. Semuanya baik baik sahaja. Apa yang pasti setiap peserta akan dibekalkan dengan 1 Senjata Khas, sama seperti “Battle Royale” yang asli. Tapi secara illusion sahaja okay.
    Anda peserta kelima yang menyertai game ini, maka ada 13 Senjata Khas disenaraikan untuk anda pilih 1 sahaja di antaranya. Senjata Khas menggunakan nama kod – Fungsinya akan diketahui bila anda mahu menggunakannya. Umumkan keputusan anda di mana mana entri blog AWIE OMAR secepat yang mungkin (dalam masa 48jam, bermula pada masa mesej ini diberikan pada anda) kerana mesej ini akan disampaikan kepada peserta yang seterusnya pula :)

    1. ABYTAUAK x2
    2. BDTI x2
    3. BIKKPL x2
    4. DTN1DC x2
    5. HSKPL x2
    6. KDSSPL x2
    7. KVKPL x2
    8. KVSPL x2
    9. MII x2
    10. MSKPL x2
    11. RSKPL x1
    12. TPDCDPL x2
    13. TSKPL x2

    P/S : Sepatutnya ada 12 Senjata Khas yang tinggal, tetapi peserta yang ke 3 : Edy Ferdaus, hampir 5 hari dia tidak membalas mesej ini untuk buat pilihan senjata mana yang dia nak. Maka itu aku memutuskan, senjata khas terakhir yang tidak dipilih akan diberi padanya.

    ReplyDelete
  3. Huhu..mod gedix ek? Xpelah..janji en syg tu blk ke kl k..n dpt g shoping sama2..huhu

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!