-->

Google+ Followers

Monday, August 6, 2012

Kisah bila nak shopping RAYA !!



Assalamualaikum uoalsss,

Setiap kali menjelang musim perayaan,
Siapa yang paling busy skali ???
Hhehehe dah sah-sah kaum wanita kan ???
Mana nak cari kuih raya,
Mana nak cari baju raya lagi, kiranya semua nak raya !!
Jeng..jeng..jeng... Emma pun macam tu jugak,
On last weekend sempatlah ambil kesempatan bershopping with my lovely sister :)
Maklumlah baru dapat gaji... so apa lagi ???
Kosongkan walletlah nampaknya.
But berjam-jam jalan,
Nak cari harga yang berpatutan dan berkualiti memang payah,
Kadang-kadang tu tengok, 
Baju fesyen lama tapi harga mak aiiii,
Baju kanak-kanaklah yang paling mahal..
Sudah nya.. menggigil la tangan nie nak keluar duit untuk beli baju raya untuk 11 orang anak buah...
Seram sejuk jadi nye,
Bayangkanlah... baju kanak-kanak lagi mahal dari baju orang dewasa !!
Nak tak nak, kena belilah jugak...
But, berkat kesabaran Emma and sis,
Dapat jugak kteorang baju yang berkualiti dengan harga yang dorang bagi...
Tu pun lepas sesi tawar menawar,
Tak nak bagi harga yang kteorang mintak.. apa lagi..angkat kaki...
Okay, yang nyata.. untuk anak buah and my sis dah settel..
Untuk diri sendiri pulak yang tak ada !! adehhh
But, tak pelah ... lagi 7 hari En sayang nak balik daaa...
So boleh pergi shopping dengan dia pulak..
Time tu barulah mengosongkan wallet En sayang pulak :)




www.tips-fb.com

3 comments:

  1. kdg2 shoping online best juga cuma brg lmbt sikit smpai kt tgn hehe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!