-->

Google+ Followers

Saturday, September 3, 2011

Sesi tambah lemak di Hari Raya

02.30pm@Mambau Negeri Sembilan

Selamat Hari Raya.... kejap jer masa berlalu kan??? hari nie da raya yang ke 5... waaa cepat nyerrr nak start keje daaaaa... waaa tak syok nyer !!! Macam mane raya korang semua ???? tambah lemak tak ??? hahahhaha sah-sah sape-sape yang dah agak kurus time bulan pose sekarang berat semakin bertambah.  Lebih-lebih lagi ada ketupat and rendang... hahahahha gila tak hingat punya =)

Dan hari nie buat pertama kalinya Emma dapat jumpa member-member cf (Cam Frog) hahahha gile syok ar dorang nieeee.... tu yang boleh buatkan Emma sampai kat Mambau N9 nie... sebab Iori buat open house kat umah dia !! weeee thanks Iori.... 

Jap nak buatt sesi tambah lemak lagi nieee... tak tahan la tengok Laksa PENANG tuuuu.... weeee nak sambung tambah lemak k,.... byeeeee







www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!