-->

Google+ Followers

Wednesday, September 14, 2011

Eh, dah ade kekasih hati ?? weee tahniah !!!

04.20pm@Bangsar

Alhamdullilah, masih bernafas lagi di bumi Allah yang serba luas nie.  Kesibukkan yang melanda membuatkan rindu serindu rindunya kat belog terchenta nie...=) banyak sebenarnya cerita-cerita yang nak di publishkan untuk Emma share dengan korang semua.. tapi disebabkan boss "terlalu sayang " kat Emma nie, maka segala yg nak di publish terbantut seketika..=p

" Cintai aku dengan seadanya.... cintai aku tak kenal rupa..... "

Lain macam tak bunyi nyer ??? hehehhe nak share jer dengan korang yang Emma amatlah happy bila teman baik Emma kini dah ada kekasih hati !! Sedangkan teman-teman yang lain  dah berkali-kali tukar boyfriend... (ops tak termasuk Emma okay) dia  tetap sendiri memerhati dan tersenyum melihat insan-insan yang sedang tersenyum gembira. Namun di sebalik senyuman dia yang manis tuu pasti terselit rasa kejelesan tahap melampau punyaaaa... ( alah Emma dah tau daaaa dalam hati dia tuu macam mane!! )

Kawan Emma nie nak kata seorang yang memilih  tak jugak, tapi dia agak sukar mempercayai lelaki !! Tu yang buat Emma respect toing..toing kat dia !! Bukan tak de orang yang nak kat dia... punyalah berderet duk tunggu nak masuk line !! Tapi tuu lah hakikat..  " Cinta tak kenal Rupa " bila hati dah sayang....

Dan akhirnya, tanpa di duga Emma dapat jugak bongkar rahsia yang dia simpan selama beberapa hari... ( Eleh tak boleh nak kelentong laa !! Muka memang muka tak pandai nak tipu... so... KANTOI !!! )  Pengakuan dikuarkan kan.... jeng..jeng... terkejut jugak Emma time tuu but Emma dah boleh baca dari setiap gerak geri dia... hehehehhe



To my beloved best friend..... congratulation and hope hubungan korang akan kekal sampai bila-bila... =) FRIED4 + 1O1R1


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. H.J : emma??? urm masih dalam proses menerima amd mengenali... hehehehe takut sebenarnya... dah serik daaa

    ReplyDelete
  2. cari yang sesuai dan memahami. tapi susah gak sebab still takut dan serik. hehe. just take your time.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. Nasz: Takut tuu tetap ada.. heheheh InsyaAllah ade rezeki ade laaa hahahahha =p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!