-->

Google+ Followers

Sunday, September 18, 2011

Bila Perempuan Merajuk...

03.20pm@Highway Pedas Linggi

Salam blogger... selamat petang. Otw back from Melaka to Kl... singgah Seremban jap.. so sempat jugak online dalam kereta kan ??? hahahahaha harussssssssss =)

Semalam time jalan-jalan kat bandar Melaka, tiba-tiba member Emma ngajuk lak ngan boyfrend kesayangan dia..... weeeeeeeeeeeeee korang tau tak nape perrempuan merajuk ???


1) Nak perhatian lelaki lebih kepadanya, berbanding lelaki yang tidak suka dipujuk.  
Lelaki kena : Selalu laaa amik berat kat awek dia... sebab perempuan nie manja and sensitif sifatnya....

2) Perempuan nie kuat cemburu...( thats right......)
Lelaki kena : Sentiasa berterus terang dan tak sorok pape pun dari awek dia... coz dari perasaan cemburu la timbulnya perasaan kurang percaya and jadilah bunga-bunga pergaduhan....

3) Bila tak dapat apa yang dorang nak.... ngajuk laaa supaya boleh dapat apa yang dia nak... hahahah
Lelaki kena : ish tak boleh nak nak ikutkan sangat telunjuk perempuan... if dorang nak something yang ada faedah nye oklah... boleh diturutkan... if tak berfaedah buat pe nak turutkan... kkkkkkkk 

4) Marah dengan orang lain. Tapi lepaskan kemarahan kat orang lain... (opsssssssssssssss)
 Lelaki kena : Sentiasa ada tahap kesabaran yang tinggi dengan kerenah awek dorang.. so
kenalah bertolak ansur if korang sayangkan awek korang tuuu....


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Kadang2 majuk best gak..tp kalo encik boyfee efa, dia buat2 tak nampak je..mlas nk layan..=p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!