-->

Google+ Followers

Monday, September 26, 2011

Eh, First Time tau !!!!

02.06pm@Bangsar

Hi, Salam 1 blogger. Selamat Tengah hari merangkap dah nak masuk petang dah pun. Selamat hari Isnin and selamat bekerja okay... =) jangan malas-malas..!! sedar tak sedar, eh minggu nie minggu terakhir bulan Syawal.... dah nak habis raya da pun!! So mood raya pun dah habis !! heheheheh sekarang mood keje..keje..kejee... waaaa gile boring nie !!! hahahahha

Opssss, firstly Emma nak wish Congratulation to my friend " Arijal @ Eja " kerana selamat melangsungkan majlis perkahwinan nya dengan jejaka idaman hati. Congrats beb !!! waaa syok nyer tengok orang kawen !!! Emma pun nak kawen jugaklah ... opssssssssss !!! (gatal ek ??? nanti mama babap nanti baru tau !!! ) Majlis dorang pun agak grand lah jugak.. siap ade artis lagi u..... hahahhahahaha

Hehehehe actually, nak cite yang on that weeding, first time in my life Emma pakai Kebaya and Pario.. hahahahha selalunya Baju Kurung akan menjadi pilihan Emma if nak pergi weeding. But hari tu, saja gediz-gediz memandangkan dapat baju kebaya free kikikik so bile lagi nak try... kan ?? kan ??? kan ??? Dan hasil nya bila tomboy nak jadi perempuan... korang nilai la sendiri ek ?? hehehehhe

gediz-gediz jap dengan Ieda

Me and Eja



Red gurl team... but tak cukup corrum Anne tak de
Budget artis kat red carpet jap...

with Mama Rohana Jalil

Sis Kila Fairy

Sis Siti Nordiana
www.tips-fb.com

8 comments:

  1. not bad~ :)

    saje BW

    singgah2 la tempat sy k?

    neway salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. pewit,, dah macam artislah dia ! cantik-cantik-cantik ! =D

    ReplyDelete
  3. manisnya emma..hehe.. emma, tajuk ejaan "fist" maksudnya "penumbuk", kena tukar "first" tu. hehe,

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. first time pakai baju kebaya..wahh..nampak emma macam artis pon ada ni..heee~

    ReplyDelete
  5. semoga berbahagia buat mereka.. Emma lak bila nak kawin.. ehee

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!