-->

Google+ Followers

Tuesday, September 20, 2011

Eh, Kak Izzah ker nie ???

01.50pm@Bangsar

Salam blogger.. selamat tengah hari.. Perut yang terasa sangat lapar pagi akhirnya lunch tadi bersiap sedia dengan bala tentera sang cacing dalam perut nak pergi makan bersama konco-konco nyer " Kak Nor, Kak Zura, Dilla and Ieda ".

Sampai di Food Court Bangsar, Ieda sedia menunggu sambil duk berbalas-balas mesej dengan Mista Iori kesayangan nya... kikikikiki dan tak perlu kata apa-apa bila perut dah lapar. Sambil menyanyikan pelbagai jenis irama... jeng..jeng... Lantas pinggan di capai, nasi di isi mak cik kedah tu, lalu lauk di senduk.... hahahahah lauk ayam goreng cili jadi pilihan hati kami sang pencinta ayam .... yummy..yummy.... maka berlalu kat kerusi yang menanti.

" Eh, mana kak zura ??? " Tiba-tiba mulut comel nie bertanya...

Lalu dengan confiden yang tinggi tahap KLCC, Dilla jawab 

" Dia gi jumpe YB Izzah.. kan ada aduan pasal food court kat Bangsar nie ".

" Owh............. " serentak mulut Emma and Ieda menjawab... weeeeeeeee

Sedang enak menjamu selera, melantak sampai kekenyangan.... bayang-bayang " akak diva " huhuhuh sape lagi kalau bukan Kak Zura.... kikikiki berjalan menuju ke arah kami dengan YB Izzah... hehehehehe glamour jap bile banyak kamera amik gambar kita orang... kakakakakkaka

Sporting jugak ek Kak Izzah nie... ahli Parlimen la katakan.. so kenalah mera alam.. betul tak ??? sempat jugaklah kita orang berborak-borak dengan akak Izzah nie... dan yang paling tak boleh tahan, tanggan tak cuci lagi masing-masing semangat duk bergambar dengan kak Izzah... heheheeh sakit perut kak Izzah duk tahan perangai gila kteorang nie... kakakakkakaka....

opsss angin kuat sangat time nie... hilang sket keayuan kteorang sume... kakakkaka
" Nah, ni untuk korang... akak invite korang datang open house sabtu nie.... "

Jeng.. jeng... dapat VVIP punya invitation lagiii... korang ade ??? tak de kan ??? hahahhahahaha




" Kak, duit raya dapat tak ??? " 

Uish mulut sape yang bersuara itu ??? hahhahahah sah-sah lah mulut aku sendiri.. kikiki dah besar-besar mintak duit raya... maluuuuuuu hehehehhe (ala saja jer nak joke ngan kak Izzah, dia pun sporting jerk ....) 


" Duit raya tak de la.... Pembangkang tak de peruntukkan... " 

haaaa tuuu dia....  tak perlu kata apa-apa... tu kisah politik... saya tak campur... weeeeeeeeeee




Nota Kecik ~ Majulah sukan untuk negara... kakakakkakaka tak de kena mengena langsung =p

www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!