-->

Google+ Followers

Sunday, September 18, 2011

Kali Pertama

11.00am@Bangsar

Salam 1 Malaysia blogger and reader... =) Alhamdullilah masih mampu bernafas di bumi Allah yang maha kaya nie... weeee Happy Sunday... alaaaa esok da start keje... Emma pun jap lagi  nak balik KL daaaa....

Tajuk entry kali nie... KALI PERTAMA... hahahhaha macam lain macam jer bunyi kan ??? hahahahha bukan kali pertama dalam ehem-ehem tauuuu tapi kali pertama Emma main BIOLA... hehehhehe syok gile.... Semalam Emma pergi Kota A Famosa... Then ada uncle kat dalam tuuu main biola.... syok sangat tengok dia main... then dia bagi Emma try biola dia.... so ape lagi ???? try laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Teruja jap tengok uncle nie main BIOLA

opssss jangan salah faham okay.... tengah belaja nieeee

aiyaaaa ini macam laaa amoii

hahhahahahaha ramai pulak yang scod time nieee maluuu sehhhh

Eh, Emma pulak yang main lagu uncle nie duk collect duit... cehhh

Tuuu dia... cuba bakat jappp

dan akhirnyaaa.... berjaya jugak akhirnya =)

www.tips-fb.com

3 comments:

  1. waaahh..nk jugak men biola tu..uhuuh

    ReplyDelete
  2. soly : hahahha tau tak pe... best gak main biola... lepas niee belajar main biola lak laaaa....=p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!