-->

Google+ Followers

Saturday, September 17, 2011

Perlu ke Unfriend???

11.52am@Bangsar


Hi all selamat tengah hari.... hehehhehe waiting for my frenz nak bersiap-siap mekap bagai-bagai , tak hingat punya dorang nie duk bersiap !! ish..ish... sementara menanti dorang bersiap... Emma bukak laaa fb nie... hehhehe pagi tadi Emma nampak ada 288 follower kat blog nie... then tinggal 278 pulak~!! hahahahha means ada la yang dah UNFRIEND...

Perlu ker istilah UNFRIEND dalam blog ??? even blog nie tak de paksaan pun if sape-sape yang nak follow Emma amat berbesar hati and terharu... thank youuuu soooo much =) InsyaAllah one day Emma akan buat something untuk follower blog Emma nie =) tungggguuuuuuu



Hurm ingat lagi kata-kata dalam blog blogger yang dah femes.... " tak perlulah nak UNFRIEND ".  Bukan ada apa pape pun... blogger kena tolong blogger... betul tak ??? hehehhehe setiap blog yang Emma masuk mesti Emma akan follow... tak kiralah blog tuu dah femes or still beginning lagi dalam blogging nie =) Just ada jugak yang tinggalkan link tapi Emma masih belum blogwalking blog dorang... InsyaAllah Emma akan melawat blog korang semua... hehehhehe

To my beloved FOLLOWER... Emma saaaayang korang semua =)


www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!