-->

Google+ Followers

Monday, November 5, 2012

Bila blog tak berupdate


Assalamualaikum uoals,


Sorry, bagi sesiapa yang sentiasa baca blog si kecik nie,
Emma mohon maaf sangat-sangat
Membiarkan blog tak berupdate
Membuatkan diri terasa sangat rindu tahap chipmunks kat blog nie
Tapi nak buat macam mane,
Duk tahan sakit and berulang alik dari rumah ke hospital
Kalau nak cakap ubat tu...
Tak payah nak cite lah..
Punya lah banyak,
Nak termuntah balik bila tengok..
But, sedar diri yang memang tengah sakit
Maka makan lah jugak..


Weekend pun just duk lepak kat rumah duk tahan sakit
Nasib baik ada En sayang yang balik dari sabah,
Semata-mata nak teman di kala sakit... << cewahhh, memang mintak penampor dah nie >>
all, doakan Emma cepat sihat ek ^_^
Sayangggg korang semua.. muuuahhh





www.tips-fb.com

3 comments:

  1. sakit ape pulak ni? awk tu kurus sgt. cuber mkn byk sikit. tp makan yg berkhasiat lah ye..
    take care!

    ReplyDelete
  2. @GadizGula HEHE... SAKIT KAT PERUT HARI TU LA KAK MELL.. TAK ELOK LAGI :(

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!