-->

Google+ Followers

Friday, November 16, 2012

Thank You



Assalamualaikum uoals,

Salam Maal Hijrah !!
Okay, memandangkan kita dah berada di tahun Islam yang baru,
Dan tarikh 1 Muharram bersamaan 15 November 2012
Dan ia merupakan ulang tahun bulan... Emma & Incik sayang...
Ulang tahun bulan pun di kira ke ???
Hhahaha tak kisah lah...
Alhamdullilah, 9 bulan dah Emma & Incik sayang ada ikatan yang belum sah lagi..
hehehhehe belum kahwin lagi la...
Dalam tempoh 9 bulan nie,
Pelbagai dugaan yang datang dan pergi..
Dan alhamdullilah, Emma & Incik sayang dapat harungi semua tu..
Apa yang penting ???
Tiada rahsia antara kami !!
InsyaAllah, sedang menghintung saat untuk langkah yang seterusnya. 


Dan akhirnya, Emma bongkarkan rahsia kat korang semua.
Yang menjadi tanda tanya " siapa Incik sayang " tu...
Thanks to Allah kerana kurniakan seorang insan yang sangat memahami,
Thanks to family kerana memberi restu,
Thanks to friends atas sokongan,
And thanks to HATI kerana membukakan pintu hati untuk menerima seorang insan yang sabar menunggu !!

# Kenapa Emma pilih Incik Sayang ??? Hanya Emma & Incik sayang yang tahu =)


www.tips-fb.com

11 comments:

  1. Alhamdulillah...insyaallah sampai masa jemput iman ya..

    ReplyDelete

  2. when u embraced like this...plz don't say tq to Allah..

    ReplyDelete
  3. waaaaa... sweeet nye :))

    nti jemput tau makan nasik minya :)

    ReplyDelete
  4. sweetnye tengok awak & incik sayang awak.. semoga cepat naik pelamin ye dik..

    ReplyDelete
  5. WAH. .. sweet :) semoga berbahagia sampai ke jinjang pelamin emma ye .

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum emma...semoga cepat2 menuju ke gerbang perkahwinan yer...;)

    ReplyDelete
  7. @maszull WSALAM MAMA, TERIMA KASIH MAMA. INSYAALLAH KALAU NAIK PELAMIN EMMA MESTI JEMPUT MAMA =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!