-->

Google+ Followers

Monday, October 29, 2012

Saman AES kini bermula !!



Assalamualaikum uoals,


Mood bercuti dah habis,
So selamat kembali bekerja uoals semua :)
Okay, Emma nak share dengan korang semua tentang saman terbaru oleh pihak polis
Saman AES (Automatic Enforcement System) telah bermula,
Maybe ramai yang dah tau tentang lokasi kamera tertutup dorang !!
But saja jer nak share dengan korang,
Once Incik Boss dah sent email kat semua staff untuk alert pasal lokasi AES ni



















# Pandu cermat, jiwa selamat...


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. menakutkan plak..kna pandu hati2..takut saman datang melayang2..hehe

    ReplyDelete
  2. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Cheida
    2. Nadia Farhana
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/2011/03/p-ramlee.html

    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 30/10/12

    ReplyDelete
  3. Hmm abis la smua.bnda nk.disaman hoho...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!