-->

Google+ Followers

Tuesday, November 27, 2012

First Time dapat Bunga !!



Assalamualaikum uoals,

Okay, entry  berbunga-bunga lagi hari nie,
Jangan ada yang muntah hijau pulak bila baca ek !!
Hhehehehhe eksited punya pasal...
Sapa ada baca entry yang emma post semalam ????
Belum lagi ???
Okay, kalau nak tau....
First time dapat bunga dari Incik syg..


Entah malam sebelum tu dia mimpi apa pun Emma tak tau la...
Tapi, memang syokkk la... hehehehe
Balik keje semalam terus duk belek bunga...
Siram sikit dengan air... kalau boleh tak nak bunga tu layu =)
Okay, once Incik Syg bagi bunga tu...
Kteorang dah plan nak teman dia pergi cari kemeja kat SOGO..
So, tetiba dia bagi bunga pulak...
Haaa amik kau !!!
Nak simpan kat mane ???
Bukan drive pun...
Naik LRT...
So, plan asal mesti di teruskan...
Hehhehehe naik LRT bawak bunga besar...
Oh makkkkk  !!!
Tebal muka 6 inci...
Incik syg dah gelak je...
Bukan nak tolong bawak..
So buat je muka selamba...
Sepanjang jalan semua duk pandang !!
Bila masuk SOGO..
Wuhaahaaa ramai nye orang !!
Incik syg cakap,
" Tak pe, kalau hilang... senang nak cari !!! awak sorang je bawak bunga dalam SOGO ni..."
Okay, hari yang penuh kejutan hingga membuatkan muka tebal,
Pipi dah blushing habis...


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. sweet gak pegang bunga jalan-jalan kan.hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah emma, lambat nya hari fie pulak tiba. hehe

    ReplyDelete
  3. @fifie InsyaAllah, hari fie mesti dtg nanti

    ReplyDelete
  4. waa.. dapat bunga... perasaan suka dapat bunga vs perasaan tebaal naik lrt yg mana akhirnya menang? hehehe

    ReplyDelete
  5. @KorN mestilah perasaan suka dapat bunga menang =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!