-->

Google+ Followers

Thursday, November 8, 2012

“SEGMEN : NASZ NAK KUMPUL 100 BLOGGER”



Abg Nasz kembali lagi dengan segmen !!
Lama tak join segmen dia =)
Okay, dia nak kumpul 100 blogger !!
untuk apa ??
Tak pulak cakap !!
Maybe nak buat group blogger kot !!
So bolehlah kenal antara satu sama lain.
Selalu chat dalam alam maya je,
Bila lagi nak bejumpa, betul tak ???
Macam Emma, ada blogger yang Emma dah jumpa,
Ada yang tak pernah jumpa.
So jomm korang semua join  !!!!

 # Just klik je kat banner kalau nak join.
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. thanx sudi join emma. minta tolong letakkan link entry emma kat ruang komen ye?

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!