-->

Google+ Followers

Monday, November 5, 2012

Bila Jarum di tangan...



Assalamualaikum uoals,


Just nak share dengan korang tentang sesuatu yang membuatkan emma paling tak suka !!
Tak suka, tak suka, tak suka...
Tau apa ???
Bila kena cucuk jarum  !!!
Wuhaaa memang menci part-part nie
Sebab tu kalau Emma sakit,
Memang tak nak pergi hospital
Sebab, takut kena cucuk and takut makan ubat !!!
Hheheheh kantoi da...


Ingat lagi bila nurse nak cucuk untuk amik darah
Tangan dah menggigil..
Muka dah pandang tempat lain..
Bila nurse cakap...
" Saya cucuk ek "
glupppppp......zasssssssssssss
" Cucuk lahhhhhh "
( Padehal dalam hati.. tak nakkkkkkkkkkkkkkkk )
Bila nurse bagi botol darah...
Wuhaaa habis dah darah aku !!!



www.tips-fb.com

4 comments:

  1. relax la emma...sikit jer kan....tp kenapa emma kena cucuk eehh?

    ReplyDelete
  2. @Zurina Hj.Zainal HEHEHEH kena amik darah sebab nak tengok tahap kesihatan macam mana... :(

    ReplyDelete
  3. Sikit je tu kan. Hehe. Berbotol juga dia ambil ek.

    ReplyDelete
  4. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!