-->

Google+ Followers

Monday, November 12, 2012

Bila mata kena GAM



Assalamualaikum uoals,

Entry pertama untuk minggu nie,
Tapi serius, mentang-mentang esok  cuti...
So mata hari nie... zzzzzzzzzzz
Sangat mengantuk !!
Tambah pulak dengan hujan...
Adeh, apakah ini ????


Otak sangat-sangat tepu,
Tak boleh nak berrfikir dah...
Hehehhe esok cuti !!
Plan nak pergi mana ek dengan En sayang ???
Memamg sangat blur !!
Oh idea... pls come !!!

# Mata macam kena gam !! Otak pun jadi BLUR !!

www.tips-fb.com

8 comments:

  1. salam emma! :)
    akak singgah sini. nanti join tau photoshoot tu. boleh kita amek gambar same2. ;p

    ReplyDelete
  2. ingat kot mata kena gam gajah ke ape

    ReplyDelete
  3. @nadia heheheh insyaAllah akak :) tapi emma tak tau la area shah alam .. cam ne ???

    ReplyDelete
  4. @cerita apakah hehehhe kena gam la tu.. gam taik mata :) adehh

    ReplyDelete
  5. emma nanti datang dari mana yang?

    ReplyDelete
  6. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!