-->

Google+ Followers

Monday, November 26, 2012

Kejutan yang tak di sangka !!



Assalamualaikum uoals



Semalam hari yang penuh dengan kejutan  !!
Nasib baik tak ada heart attack..
Kalau tak dah lama ....jalannn da...
Suprise yang tak di sangka-sangka,
Patutlah bila Emma cakap kat Incik sayang Emma otw nak jumpa dia..
Sibuk tanya bila...bila... dah sampai ke belum ??
Lama lagi ke nak tunggu ???
Berkali-kali duk call...
Dalam hati rasa pelik jugak !!
" Eh, apa kes nie ??? "
Selalunya bila Incik syg kena tunggu,
Tak de pulak tanya berkali-kali...
Once sampai je kat tempat yang dia tunggu...
Oh mak gayahhhhh !!!
Korang rasa apa yang Emma nampak ???
Hehehehhe sangat-sangat terharu ...
Mana tak nya,
Besar lah jugak apa yang Emma dapat tu...
Tak sangka pulak dia nak bagi..


Weeee Lily flower... feveret pulak tu...
Nak nanggis pun ada,
Terus say thank you kat Incik sayang...
Then Incik sayang ajak pegi makan pulak...
Huhuhu nasib baik makan sikit je kat kenduri kawin Aneet semalam...

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Incik sayang bawak pegi Secret Resipe..


Tiramisu cake, and chocolate ice blended pilihan Emma
Incik sayang teringin nak makan Blueberry Cheese cake and White coffee...
Makan dengan ditemani sang hujan....
Huwaaaa syokkk nye....

Ingat dah habis Suprise...
Rupanya ada lagi...


Limited Edition Ferrero Rocher katanya...
Huwaaaa lagi suka....yummy yummy

Sempat tanya kat Incik sayang,
 " Kita celebrate apa hari nie ??? "
Tau Incik sayang jawab apa ???
 " Saja, nak tunaikan impian awak !!! 
Saya akan cuba tunaikan setiap yang saya janji & semua impian awak !!! InsyaAllah "
Huwaaa nak nanggis pun  ada... 
Tak pernah seorang lelaki buat macam nie kat Emma
Sangat Terharu...Terima Kasih Ya Allah,


Agak-agaknya boleh dapat tak nak celebrate next birthday dekat Restoran berputar KL Tower tu ???
Hhehheheheh tak pun dapat kereta BMW 6 Series ke... 
Myvi or Toyota Prius ke... hehehehhehe

Yang penting, 
Impian Emma hanya satu...
Segala apa yang Emma & Incik sayang impikan akan tercapai..InsyaAllah

www.tips-fb.com

8 comments:

  1. impian yg besar x impikan ker...tawen...tawen...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. @Zurina Hj.Zainal hehehhe tu lah impian besar tu... hope tercapai..insyaAllah

    ReplyDelete
  3. wah bestnya incik sayang buat surprise cmtu dekat awak... teringin jugak nak tgk hubby sayang kita buat surprise cmtu tp ntah bila boleh dpt x thu la... untung awak dpt incik sayang yg memahami... smoga kekal hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  4. @MYZA ROMLI terima kasih awak =) InsyaAllah one day hubby awak mesti akan buat macam tu.. insyaAllah =)

    ReplyDelete
  5. Ohh patut lah di entry latest cakap tidur sebelah pokok Lily. Huhu. Nie lah ye. Auuu~ romantik betul si dia :)

    ReplyDelete
  6. @fifie heheheh tu lah sebab nye... tdo sebelah bunga =)

    ReplyDelete
  7. uikk makcikk....sjak bile pakai tudung nie...sejuk mata nengokk...ayu sgt....hope kekal sampai bila2..:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!