-->

Google+ Followers

Friday, November 16, 2012

Jaga HATI ???



Assalamualaikum uoals,

Payah nya nak menjaga hati semua orang ye !!
Lebih - lebih lagi payah nya menjaga hati pembaca blog nie,
Emma tak marah atas setiap teguran insan-insan yang sudi comment and baca blog nie,
Walaupun blog mengarut tapi ada jugak insan yang sudi membaca !!
Kita nie semua sama,
Nak puaskan hati semua orang memang susah,
Emma pun tak pernah cakap Emma nie seorang yang baik,
Setiap entry yang Emma post,
Emma akan jadikan teladan untuk diri sendiri,
Bukan nak menghina, mengata atau tunjuk hebat !!
Tapi tu semua nasihat untuk diri Emma sendiri,
Dan bagi yang tak suka dengan apa yang Emma tulis,
Emma mintak maaf !!
Ini adalah blog Emma,
Hasil idea dan usaha Emma sendiri.
Segala kisah  suka, duka, gelak tawa Emma akan share dalam nie.




www.tips-fb.com

5 comments:

  1. emma, pasal photoshoot tu,
    nanti konpem betul2 ye. KTM paling dekat dengan studio tu akak tak sure. cer emma call kerul, tanya studio ni dekat area mana. kerul ni owner studio tu. akak sewa je.
    019-311 3575

    ReplyDelete
  2. BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Assalamualaikum Emma. Seperti yang dirancang, anda telah dipilih sebagai juri untuk FINAL game BLOGGER 3. Anda diminta untuk memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk ditabalkan sebagai JUARA game ini.

    • Papa Blogger
    • Korn

    Mereka adalah blogger yang berjaya mara ke final. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/2012/06/jangan-menangis-sayang.html

    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini)
    Undian daripada anda amatlah diharapkan dan sangat penting. Terima kasih atas segala kerjasama yang telah diberikan oleh anda.
    Umumkan keputusan anda sebelum SELASA 20/11/12.

    ReplyDelete
  3. @nadia owh okay kak =) emma pun tak sure lagi nie. pape emma bgtau akak ek :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!