-->

Google+ Followers

Monday, April 8, 2013

Vacation... here i'm coming



Assalamualaikum uoals,


Mood nak holiday,
Serius i need rest...
Nak me'release'kan tension...

So sempatlah jugak tadi search sket
The best place nak pergi...
Planning nak pergi " Pulau Perhentian " AGAIN...
But, idea kena cancel coz malas nak travel jauh-jauh...
Hahhahaha lastly,
Dapat jugak one place...
But... masing-masing mood malas nak DRIVE
So..... mood nak cari public transport je...

But bila tengok balik...
Hahahhaa amek ko !!
Memang betul-betul " long journey "
Tapi... i think okay what...
Coz baru lah adventure kan ??? kan ???

Yang nyata,
Rasa macam tak sabar je 
Nak jejak kaki kat air biru,
Pasir halus...
Tak kisahlah "PANAS a.k.a sun burn skali pun "
Yang nyata...

Pasir laut tengah menunggu...... lautan biru tengah memanggil... ombak sedang menyeru...




www.tips-fb.com

3 comments:

  1. tengah search, dapat jumpa review yang agak negatif pasal pulau perhentian ni. kalau pulau redang ok sikit kot...

    ReplyDelete
  2. @smbotak negative ???? but seriously, perhentian such a beautiful island ;)

    ReplyDelete
  3. Ok, serius ni. Aku dah tempah flight. Tapi belum decide antara dua tempat tu. Tengah kumpul pendapat...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!