-->

Google+ Followers

Wednesday, April 10, 2013

MARCHE, The Curve



Assalamualaikum uoals,


Pagi-pagi nie tetiba tekak nie merindui nak makan something
Korang tau nak makan ape ???
Teringin nak makan "SALMON GRILL"
Serius, memang rasa macam.... arghhh "alangkah indahnya"

Malam tadi duk godek-godek pic time study dulu
Tiba-tiba nampak pulak pic dengan bestfren kat college dulu "Ms Aween"
Time study dulu,
Setiap hari Rabu je mesti akan pergi "The Curve" after class,
Tau sebab ape ???
Sebab nak makan "Salmon Grill " kat "MARCHE"
Serius, salmon dia memang best...

Ni semua keje si aween la,
Dialah yang ajar semua nie,
Makan kat situ...
First-first masuk situ...

"Kau bawak aku pegi makan ke pegi supermaket ??? "

Tau sebab ape ???
Sebab restaurant concept dia sebijik macam supemarket !!!


Haaa !! Betul tak Emma cakap ???
Macam supemarket kan !!!

Time tu terpinga-pinga bila si aween bagi kad!!

" Nah, kau pegang card nie !! kau nak order pape bagi kad nie kad dorang nanti dorang cop "


Tu masa mula-mulalah...
Lepas tu....
Restaurant tu dah macam "ana yang punyalah"
Makan lah ape korang nak makan !!

Time nak bayar tu...
Terbelitlah lidah korang kejap !!
Tapi kalau rasa duit dalam poket tu ade RM 50 je...
Rasanya tak payahlah masuk restaurant nie...
Serius memang MAHAL betul !!!
Tapi SESEKALI tu apa salahnya !!!


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. cool tempat ni.. mula2 mmg mcm pelik kann... hehehe
    I dah pernah pegi 2 kali.. di jakarta & the curve.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @ZazaMyMoon serius, memang cool sgt tempat nie...;)

    ReplyDelete
  3. marche memang superb...makanlah sebanyak mana pun nak makan... he he he...

    ReplyDelete
  4. @Farah Waheda Wahid tau x pe, memang kenyang and puas hati makan kat situ ;)

    ReplyDelete
  5. makasih bos infonya dan salam sukses

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!