-->

Google+ Followers

Tuesday, April 30, 2013

Help Me !!!



Assalamualaikum uoals,


Few days ago,
Adalah discuss sikit-sikit dengan Incik Syg,
Then kteorang dah tetapkan one date,
Tanye kat parents
Okay ke tak date tu..
And both family agreed dengan date tu...
Opsss will be "Tunang orang" in becoming few month... lalalla
Apa rasanya ??
Sah-sah nervous... macam tak percaya pun ada

And sekarang,
Masing-masing dah pening
Mana nak prepare hantaran, food, baju
Nak buat kat mana pun tak sure lagi..
Kena discuss dengan ayah and mama dulu
Yerlah, rumah pun kecik je..
Nak buat yang simple-simple je..
But bila incik syg dah bagitau kat family dia...
Confirm-confirm memang ramai punya...
Dah incik syg anak bongsu and yang terakhir kawin...
Family pun ramai.. so mesti nak tengok saat-saat bahagia adik dorang kan !!
And for me ???
Adik beradik pun dah ramai..
So tak tau lagi nak buat kat mana...

Theme ???
Hahhaha serius emma sangat blur sekarang nie..
But, emma admire with purple colour !!
Did anyone can  help me to share ur idea ???



www.tips-fb.com

6 comments:

  1. Assalamualaikum awak. hee. bestnya nak kawin. bila tarikhnya? kalau ada bantuan, boleh je nk tanya sy. saya dah kawin dan waktu kawin dulu semua sy buat sndri. hasil bantuan rakan2 akrab. hihi :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah..semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete
  3. boleh jer nak share idea... ^_^ ... first and foremost...please set your budget for the event dear... nak discuss lebih lanjut...ekekeke...meh email kakakmu ini di furrawaheda@gmail.com... nanti introduce dulu diri tau...akak ni kadang2 x ferasan... email inbox tu beribu riban.... tu yang payah sikit tu...

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim heheheh thank you akak =D
    tengah cari idea nak set theme untuk majlis tunang dulu... heheheh bulan 7 nie !! tu yang macam kering idea je ....=(

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid Waaa cayang akak farah =D, Tgh nak cari idea untuk majlis tunang... akak ade idea tak ?? tapi rasanya nak try buat diy je.. hehehhe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!