-->

Google+ Followers

Monday, April 1, 2013

I believe i can do it !!!



Assalamualaikum uoals,


Setiap orang ada impian ..
Betul tak ??
Kadang-kadang kita akan rasa teringin nak buat sesuatu..
Tapi kadang-kadang orang akan halang kita !!
Mungkin sebab size yang kecik.. 
So ada yang memandang rendah !!

" Eh, boleh ke nak buat ??? "

Tapi,
Kadang-kala kita perlu pedulikan apa orang cakap !!
As long as kita YAKIN kita mampu lakukan !!

" JUST DO IT "

Dalam hidup nie,
Emma teringin sangat nak buat....



Bungee Jumping, konon-konon nak rasa feel macam 
"I believe i can fly "


Racing dalam Go Cart... budget-budget professional la...


Hiking Gunung Kinabalu, melihat indahnya ciptaan Allah. Waiting untuk incik syg bawak naik gunung kinabalu... hehehe janji kena di kotakan tau !!!!


Scuba Diving, tapi sayangnya... masih belum pro untuk menyelam...so sila belajar menyelam !!!


Ice skating, meluncur di lantai ais... alhamdullilah, impian terlaksana...


Kadang-kadang kita perlu lupakan ketakutan untuk buat apa yang kita nak buat !!!


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hiking di gunung kinabalu tu, kakak pun teringin jugak... ^_^

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!