-->

Google+ Followers

Thursday, April 25, 2013

Oh my Vacation !!



Assalamualaikum uoals,


Berkesempatan untuk merehatkan minda dan menghilangkan segala stress yang melanda kepala otak nie !!
Setelah berbulan-bulan duk berhempas pulas memerah keringat, menghadap segala kerja yang tak pernah habis membuatkan diri jadi semakin STRESS !! 

Bila dah ada peluang depan mata, apa lagi.... jommm cuti-cuti Malaysia...

Starting with our journey yang sangat mencabar, kteorang bergerak dari KL-SEREMBAN dengan KTM. Allah permudahkan segala perjalanan kteorang bila turun-turun je kat platform, train dah ada.. so tak payah nak tunggu lama sangat...


Sepanjang perjalanan, alahai sejuk je mata nie memandang bila tengok kiri kanan hijau je... 

Sampai kat KTM Seremban, ambil pulak bas untuk ke Port Dickson, so sila tunggu kat platform no 18 okay !! Harga tambang pun murah je... just RM 4.00.  

Perjalanan dari KTM Seremban ke PD mengambil masa lebih kurang 30 minit. Sampai je terus check in. Sampai je dalam bilik..... taraaaaaaaaaaaa ni lah jadi nye, Kemain duk bergambar =D



Lepas penat bergambar, masing-masing duk membongkang. Mana tak nye, penat bukan main. Eksited sangat lah katakan.  Bangun tdo je masing-masing dah kebulur, cari kedai makan jalan kena jalan kaki 5km baru jumpa kedai makan !! alahai naik kematu kaki duk berjalan.

Macam malas nak cerita, jommm je lah layan gambar kat bawah... hikhikhik














Lastly, the most feveret...... khas untuk incik syg =D


@Corus Paradisse Port Dickson
19 - 22 April 2013

www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!