-->

Google+ Followers

Monday, January 14, 2013

Perempuan 9 nafsu 1 akal



Assalamualaikum uoals,

Wahh entry hari nie...
Tu dia,
Perempuan 9 nafsu tapi hanya ada 1 akal,
Okay... korang rasa logik tak ???
Tapi bagi emma .. memang logik pun
u know why ???

Perempuan kalau tengok something yang dia minat..
Confirm dia nak beli jugak !!!
Perempuan nie memang tak lari dari fesyen..
Kalau dah trend nak pakai tudung belit-belit..
Dia mesti nak ikut jugak..
Kalau keluar pakai make up.. mesti nak ikut jugak !!
Okay, cakap pasal make up,
Memang terkena kat diri sendiri jugaklah..
Tapi tu dululah.. time rajin nak duduk depan cermin lama-lama..
Event nak keluar dengan member pun sibuk nak bermake up bagai..

9 nafsu 1 akal,
Bila dah ada banyak nafsu tu...
So kita jarang gunakan akal yang 1 tu...




www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Insyaallah..berubah mjd lebih baik kan emma. Amin.

    ReplyDelete
  2. Insyaallah..berubah ke arah yg lebih baik kn emma..amin..iman doakan.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!