-->

Google+ Followers

Thursday, January 10, 2013

Emma & Blogger > Part 4



Assalamualaikum uoals,


Okay, continue with emma and blogger,
Blogger yang ke 4 emma dah jumpa adalah......


Actually, emma tak sangka pulak bila dia turun KL hari tu..
Terus dia mesej emma
Kata nak jumpa...
Serius memang terkejut..
Tapi terharu jugaklah..
Miss Iman sudi jumpa emma yang comot nie..hhehehe

Memandangkan hotel yang Miss  Iman bermalam tu dekat je dengan rumah...
So emma just merempit je lah malam-malam semata-mata nak tunaikan permintaan Miss Iman.. hehehhe
Tak sangka pulak dapat jumpa  si kecik and comel tu...
Sapa lagi kalau bukan Miss Iman.
Serius dia memang sangat kecik ...
Tapi kecik-kecik pun dia sangat peramah..
Dalam masa yang sama,
Emma jumpa family dia sekali..
Family dia pun okay, peramah and tak sombong !!
Paling buatkan emma terharu...
Mak dia siap peluk and kiss pipi emma lagi..
Alahai... terharu nya...
Kalau dengan Miss Iman...
Tak payah cakaplah..
Awal-awal lagi dah peluk dia...hehhehe

Emma kenal dengan Miss Iman nie dalam " Syoknya blogging "
Then, dia pulak selalu baca entry blog emma
Support apa yang emma buat..
And kteorang pun keep in touch dari jauh..
Memandangkan emma kat KL and Miss Iman kat Kuang..
Tapi tu tak menghalang untuk menjadi seorang SAHABAT kan ???


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Emmma..iman dtg bz2 kt sini.haha...lama sgt x jenguh sini..terima kasih emma sudi jumpa iman sekeluarga..meruangkan mase emma.so u very sweet haha..tq sekali sudi citer psl dri ni kt entry emma..luv frenz forever.

    ReplyDelete
  2. Emmma..iman dtg bz2 kt sini.haha...lama sgt x jenguh sini..terima kasih emma sudi jumpa iman sekeluarga..meruangkan mase emma.so u very sweet haha..tq sekali sudi citer psl dri ni kt entry emma..luv frenz forever.

    ReplyDelete
  3. @ayu iman hehehe thank you to u too iman =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!