-->

Google+ Followers

Friday, January 4, 2013

Azam tahun 2013



Assalamualaikum uoals,

Rasanya tak terlambat lagi kot nak wish Happy New Year 2013 !!!
Okay, setiap tahun emma confirm akan letak 1 azam 
Dan azam tersebut akan emma cuba capai walaupun sangat payah !!
Alhamdullilah, azam tahun lepas dah tercapai...
Tapi 1 azam je lah tak tercapai...
Iaitu nak keluarkan kereta dengan hasil titik peluh sendiri...
Huwaaa sangat sedih coz tak tercapai,
Banyak sangat komitment last year !!
But Emma carry forward azam tu ke tahun nie.. yeayyy
So, insyaallah sekarang dalam proses memilih kereta yang nak beli.. hahahahha
And azam yang paling utama !!!
Yeee Emma nak KAWIN !!
hehheheheh Alhamdullilah,
Dah decide dengan incik syg nak ber"tunang" dalam bulan 3 nie InsyaAllah..
Mak and ayah dah bagi green light !!
So sesi mengumpul duit lah pulak !!!
Dan yang paling utama !!!
Wahai cik emma, sila belajar MASAK okay !!!
Tak kan hari-hari nak makan Magee ???
Goreng telur ???
Hahhaha lama-lama confirm carik lain !!!
Sakit dah telinga emma nie bila mama emma membebel !!
Boleh cair taik telinga !!
Tapi tu lah.. sebesar mana pun pelajaran dan kerjaya seorang wanita,
Ke dapur jugak akhirnya !!




www.tips-fb.com

3 comments:

  1. @Zurina Hj.Zainal heheheh dalam perancangan lagi la...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, dah tercapai semua azam tahun lepas. Harap-harap azam untuk tahun ni juga akan tercapai. ina doakan semoga hajat untuk berkahwin juga akan dipermudahkan....

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!