-->

Google+ Followers

Thursday, January 17, 2013

25 th Birthday celebration



Assalamualaikum uoals,


Genap sudah umur emma 25 tahun,
Satu umur yang orang tua-tua cakap dah boleh kawin da..
Terima kasih kepada semua yang wish birthday emma..
Tak kira dalam facebook, twitter, message, call, email, whatsapp, blog dan sebagainya..
Thank youu sooo much for the wishes..
Amin, amin, amin untuk setiap doa korang semua untuk emma

This year, first time emma celebrate birthday dengan incik syg
Dan first time jugaklah emma celebrate birthday dengan seorang insan yang bernama " bf / tunang "
Alhamdullilah, Allah permudahkan segala doa emma,
Alhamdullilah, kebahagian milik emma

Semalam emma celebrate dengan family tersayang,
Once my sis dah masakkan lauk feveret " udang sambal "
Hehhe makan sampai berpeluh-peluh coz sambal tu memang pedas !!
Incik syg suprisekan dengan beli my feveret cake " Chocolate Indulgence "


my beloved mama and ayah awal-awal pagi lagi dah wish and bagi kisss...
Hhehehe luv u soooo much  !!!

Balik keje semalam,
Anak buah emma yang kecik bagi hadiah...


Tu dia... Chocolate feveret and Muffin,
Cute nye. .. korek duit tabung adik emma semata-mata nak belikan hadiah !!


Cute cup cake from my sis,
Hhehehe thank you...
Tapi kejam.. duk amik cream then tenyeh kat muka... alahaiii


Handbabg from Incik syg !!
Hahhaha ntah bilalah nak pakai nie...
Hhehehhe anyway thanks syg =)


Lastly, nak selit jap pic before tiup lilin..
Hhehehe 25 batang liling !!!
Alahai.. tua sudah rupanya ...


www.tips-fb.com

8 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!