-->

Google+ Followers

Tuesday, January 15, 2013

Bila rasa mengantok mengatasi segalanya !!!



Assalamualaikum uoals,


Adeh, pagi-pagi dah rasa sangat mengantok !!
Duduk kat office sorang-sorang dah macam penunggu !!
Serius memang sangat bosan


Jeles betul lah bila yang lain dapat keluar..
huwaaa nak keluar jugak !!!
Kalau kena pilih duduk office or keluar pegi site..
Confirm emma pilih keluar pegi site !!
Okay, macam mana nak hilangkan mengantok ???


Tiba-tiba nampak pulak tutorial nie... 
Jom follow... hehehhe


Langkah 1
Okay, kita start dengan sesi panaskan badan dulu
Langkah 2
Mulakan dengan tangan dan kepala.. hehehhe tiru aksi macam nie confirm bahu dan tengkuk akan rasa lega...
Langkah 3
Pusingkan tangan korang macam aksi di atas, kalau korang peminat kartun sinchan... 
Langkah 4
Sesi lembutkan pinggang yang dah keras tu.. goyang ke kiri, goyang ke kanan.. ewahhhh
Langkah 5
Ok.. sekarang perlahankan pergerakan anda untuk redakan tegangan tadi…
Langkah 6

Kemudian goyang-goyangkan kaki dan badan sedikit… Lakukan seperti kita tiada masalah…
Langkah 7
Aksi agresif, peduli apa orang lain kata !! janji mengantok korang hilang
Langkah 8
Ok, bertenang dan angkat tangan untuk hilangkan semua tekanan…
Langkah 9
Kini cuba pusingkan kepala… untuk legakan otot bahu dan tengkuk itu…
Langkah 10 (terakhir)
Aksi " heyyyy makarena " " Last ketchup " pun boleh jugak...

Dah hilang rasa mengantok korang tak ???


www.tips-fb.com

12 comments:

  1. hahaha...sama la pun busan kat sini..mne tah pergi sume org..adoyai..marilah bsenam.haiyakkk!!

    ReplyDelete
  2. comei kucing 2..apa3 pun terbaik la

    ReplyDelete
  3. huhu..blk nnt buat k.. syg nk tgk..

    ReplyDelete
  4. huhu..blk nnt buat k.. syg nk tgk..

    ReplyDelete
  5. @notainsan hehehhe congrats kat yg create pic kucing tu..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!