-->

Google+ Followers

Wednesday, January 9, 2013

Nak mintak sumbagan korang boleh tak ???



Assalamualaikum uoals,


Pagi - pagi bukak blog,
Tiba-tiba nampak entry dari sis nadia
Lupa pulak yang Emma ada job yang tak buat lagi..
Iaitu bantu sis nadia cari sumbangan untuk anak yatim..
Actualy, kteorang ada event on next month..
Charity sambil beramal di rumah anak yatim..

So, emma nak mintak jasa baik korang semua 
Sumbangan seikhlas mungkin,
Untuk Rumah Amal Kasih Bestari

Korang boleh baca entry INI dan INI
Sedih rasa bila tengok macam keadaan dorang,
Dorang tak mintak pun untuk membesar di rumah anak yatim,



Korang boleh bank in kat Maybank Nik Asyraf Syafiq Nik Azizan PLEASEEEE, 1530 1053 8403.


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. moga dimurahkan rezeki dorang & menjadi orang yang berguna :). ameen

    ReplyDelete
  2. emma, thank you sooooooo much untuk entry ni yang! :) kita sama2 cari sumbangan sebanyak mungkin yee. emma, emma tau kan bayaran makanan semua RM10 per head?

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!